Om oss / kontakt

Vi är ingen formell förening utan en sammanslutning av personer med intresse för modellrallande i sociala former. Det enklaste sättet att komma med i vår gemenskap är att bli medlem på vår epostlista.

För att registrera sig på listan så skickar man ett mail till nbyggare-join@plattformen.se  Det behöver inte stå något i mailet. Sen får man ett mail tillbaka med en länk och man bekräftar sin adress genom att klicka på länken. Sen är man med i listan.  Sen är det bara att skicka  mail till nbyggare@plattformen.se och så kommer det automatiskt att skickas till alla på listan. Prova gärna genom att skicka ett litet mail där du säger hej och berättar lite kort om vem du är så får alla reda på att det finns en ny på listan. Listan är inte jätteaktiv men tveka inte att skicka ett mail om du har tips att dela med dig av eller behöver tips eller svar på någon fråga.

Vill du komma i kontakt med oss för enstaka frågor, tips till hemsidan eller annat så är du välkommen att skicka ett meddelande till info@nskalavast.org