Om oss

Vi är ett glatt gäng som samlas kring vårt intresse för modelljärnvägar, företrädelsevis i n-skala (1:160) och modulbygge.

Efter mötet där vi hade vår första samling enades vi om följande punkter:

  • Vi är en kontaktyta för personer intresserade av moduler i N-skala, oavsett standard eller förebild.
  • Vi vill vara inkluderande. Alla intresserade är välkomna, med eller utan egna moduler. Även om vi har olika inriktningar, färdigheter, ambitionsnivåer, förebilder o.s.v. så ar det mer som förenar oss än som skiljer oss åt.
  • Vi har inte för avsikt att starta en förening. Det är egentligen inte nödvändigt förrän man skaffar gemensam utrustning eller börjar hantera stora mängder pengar. Var och en av deltagarna äger sin utrustning, sina moduler och sitt rullande material.

Det senare innebär också att vi inte har någon styrelse eller organisation som bestämmer hur något ska vara. Träffar och aktiviteter initieras av den eller de personer som har en idé eller önskan om en särskild aktivitet. De som är intresserade och kan närvara vid det aktuella tillfället hänger på. Oftast diskuterar vi igenom datum och förutsättningar innan för att så många som möjligt ska kunna delta.


Kom med

Information om aktiviteter, tips och frågor diskuteras via vår epostlista. Vi är i nuläget trettiotalet personer och fler är välkomna. Listans medlemmar är i dagsläget geografiskt utspridda mellan Varberg i söder och Orust i norr, Göteborg i Väst och Borås i öst.

Anmäl dig till listan genom att skicka epost till . Svara sedan på det epost-meddelande du får skickat till dig och du är med. Slutligen uppskattas det om du efter registrering skickar ett kort meddelande till och säger hej och presenterar dig.

Kontakt

Frågor om oss och vår verksamhet kan skickas till

Vi är några personer som hjälps åt att hålla koll på den adressen och svarar så snart vi har möjlighet.